Tapahtumakuvaus on yhdistelmä dokumentaarista kuvausta, sisustuskuvausta sekä henkilökuvausta. Jokainen tapahtuman ollessa erilainen, vaatii se kuvaajalta ymmärtämistä minkälainen kuvaustapa tilanteeseen sopii. Toisinaan kuvaajan on sulauduttava mahdollimman hyvin yleisön joukkoon saadakseen aidoimmat reaktiot, toisinaan on parempi tarkastella kuvattavaa hieman etäämmältä.

Hammaslääkäripäivät 2019 ja Apollonia juhlaillallinen 2017

Olen kuvannut henkilökuvia, tuotekuvia ja tapahtumia Suomen Hammaslääkäriseura Apollonialle Hammaslääkäripäivien yhteydessä vuodesta 2008. Kuviin on tallennettu luennoitsijoita, messuosastoja, yleistä tunnelmaa sekä illallistapahtumia. Olen tuottanut tapahtuman aikana myös videomateriaalia.


The Picote Open Days 2019

Picoten asiakkaat ympäri maailmaa kokoontuivat Suomen koulutuskeskukseen Porvooseen vuotuiseen Open Days-tapahtumaan. Asiakkaat seurasivat luentoja, tuotelanseerauksia sekä pääsivät itse kokeilemaan tuotteita käytännössä. Kuvasin tunnelmia ja luentoja valokuvan ja videon keinoin.


Tuxera Company Week

IT- ja ohjelmisto-yhtiö Tuxeran vuotuinen Company Week järjestettiin yhtiön pääkonttorilla Espoossa. Tuxera halusi dokumentaari-tyylisiä tilanne- ja tunnelmakuvia sekä henkilö- ja ryhmäkuvia kolmen päivän ajalta. Tunnelman haluttiin olevan rento ja viestiä yrityksen arvoja.