Tyytyväinen asiakas on yritystoiminnan perusedellytys. Hyvä lopputulos syntyy yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tarpeisiin pureudutaan huolellisesti mikä näkyy asiakastyytyväisyytenä.

”Ismo Henttonen on kuvannut laadukasta ja monipuolista kuvamateriaalia, joka on pitänyt sisällään mm. henkilökuvia, laite- ja tuotekuvia, tunnelmakuvia ja tapahtumakuvia. Laadun lisäksi olemme olleet erityisen tyytyväisiä kuvien monipuolisuuteen ja kekseliäisyyteen. Hän on hoitanut tilanteen kuin tilanteen ammattitaidolla ja hyvällä ihmiskontaktilla. Henttosen kyky sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja olosuhteisiin sekä tehdä ryhmätyötä on ollut arvokasta. Olemme saaneet monesti kiitosta ja hyvää palautetta myös kuvattaviltamme. Heidän mukaansa Henttonen osaa tehdä kuvaustilanteesta miellyttävän ja positiivinen asenne tarttuu kuvattaviin.”

Annika Nissinen, tiedottaja, toimittaja, Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia

”Työskentely Ismo Henttosen kanssa on helppoa. Hän on avoin uusille ajatuksille ja kuvaustavoille. Hän suhtautuu kunnianhimoisesti työhönsä, on pitänyt aikataulut ja tehnyt sen mitä on luvannut. Ismo tuo töihin oman kokemuksensa sekä näkemyksensä edesauttaen näin saavuttamaan haluttu ja mahdollisimman laadukas lopputulos.”

Ari Lakaniemi, Art Director, Sugar Design Oy

”Ismo ei ole vain taitava valokuvaaja vaan hän tarvittaessa ottaa myös suuremman vastuun projektista ja johtaa sitä loistavasti eteenpäin. Olen aina asunut ulkomailla yhteistyömme aikana. Ismon ansiosta asiat ovat sujuneet hyvin. Hän on erittäin tiimihenkinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Hänen tapansa tehdä töitä motivoi muitakin yrittämään parhaansa. Ismolla on aina uusia ideoita. Hän on vuosien aikana panostanut siihen, että on oppinut tuntemaan yrityksemme ja tuotteemme. Tämän takia olemme pystyneet aina tekemään jotain uutta ja erilaista.”

Katja Lindy-Wilkinson, toimitusjohtaja, Picote Solutions Inc.